5 +1 lucruri despre Zenobia

1. Orice femeie are dreptul sa fie frumoasa.
Pentru ca este deja frumoasa, dar are nevoie de ceva care sa o puna in valoare. Si e esential sa stii care sunt acele lucruri, sa le gasesti, sa le ai si sa le folosesti.
Lasa crema de corp din baie sa-si indeplineasca misiunea: o piele fina.

2. Frumusetea si ingrijirea nu costa mult.
Marci de frumusete sunt multe. Laboratoarele care le produc sunt doar cateva. Exista produse de buna sau chiar foarte buna calitate pentru toate palierele de pret. E important sa stii care sunt si mai ales, care ti se potrivesc tie. Si daca alegi un produs mai scump, sa il alegi cu maxim de efect.

3. Timpul petrecut ingrijindu-te e balsam pentru suflet.
Si jumatate de minune se intampla doar pentru ca ai oprit orice altceva si ai spus da unui scurt ragaz pentru tine. Ai recunoscut ca esti importanta. Nevoile tale de atentie, rabdare si fericire conteaza. Pentru ca atunci cand te demachezi, nu doar te demachezi…

4. Tu aduci frumusete vietii tale de zi cu zi.
Frumusetea incepe cu tine. Cu dorinta ta zilnica de fericire, care pune lucrurile in miscare. Ca sa le mentii in miscare, incarca-ti baterille de incredere cu pretuire, ingrijire si frumusete.

5. Poti fi cine vrei sa fii.
Pentru ca atunci cand iti pretuiesti si ingrijesti frumusetea, ai incredere in tine. Si cand ai incredere in tine, visele devin planuri si planurile realitate. Si asta pentru ca ti-ai dat voie sa descoperi ce iti place, ce ti se potriveste si sa te bucuri de rezultate.
Cine-ar fi zis ca e atata putere intr-un tub de crema?
Pentru toate aceste motive exista Zenobia, magazinul tau online de ingrijire si frumusete.

6. Daca te intrebi de ce tocmai Zenobia…
Acum aproape 2000 de ani, Zenobia era regina Imperiului din Palmira, pe care l-a construit si condus cu pricepere. Povestea ei este a unei femei frumoase, curajoase si educate mult peste statutul femeilor vremii.
Azi, Zenobia ar fi fost prima femeie presedinte. Exista o Zenobia in fiecare femeie, pentru ca fiecare femeie este o indrumatoare de destine. Arta ei este de a da frumusete fiecarei zile.

Ar mai fi ceva. Bucuria ta cand primesti pachetul tau de la Zenobia.

Cine suntem?

Zenobia Cosmetic SRL

CUI: RO 39613299

J40/9965/12.07.2018

Adresa noastra este:

Bd. Timisoara,nr 92, cladirea C2, birou E201,Sector 6, Bucuresti

Cum ne poti contacta?

E-mail: salut@zenobia.ro

Telefonic: 0374 494 536

Raspundem cu bucurie de luni pana vineri intre 09:00 - 17:00