returneaza simplu

RETUR

Hey, stim, cand comanzi online e dificil sa alegi fie nuanta potrivita, fie sa ai curaj sa testezi un nou produs. Nici noi nu nimerim din prima nuanta sau textura.

Poti returna orice produs cumparat de pe zenobia.ro, chiar daca l-ai folosit*E gratuit si simplu. Iti vom preschimba in bani sau cu alte produse.

PASUL 1: completezi cererea de retur

Pe care o gasesti aici.

PASUL 2: trimitem curierul catre tine, cand alegi tu.

Intre timp ambalezi cu grija produsele intr-o cutie suplimentara (cum le-ai primit de la noi). Transportul de retur il achitam noi.

PASUL 3: iti returnam banii sau schimbi produsul. Tu alegi.

Conditiile programului, pe scurt:

  • -  Sunt acceptate la retur toate produsele desigilate si daca s-a folosit maxim 40% din continutul acestora.
  • -  Timp de retur: 14 de zile de la data livrarii.
  • -  Costul de transport pentru retur este suportat de catre Zenobia (nu platesti nimic in plus).
  • -  Exista posibilitatea schimbarii produsului initial cu o alta nuanta de pe Zenobia.
  • -  Daca alegi un alt produs, iar suma e mai mica, iti returnam diferenta in contul tau pe care ni-l comunici in formularul de retur.
  • -  Daca alegi un alt produs, iar suma e mai mare decat a produsului returnat, vom reface impreuna comanda cu noul produs si vei plati doar diferenta de pret.

Daca ai intrebari sau nelamuriri legate de retur, scrie-ne la adresa de e-mail salut@zenobia.ro sau suna la 0374 494 536 (oricand, de L-V, in intervalul 09-17).

Serviciul Retur gratuit nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Toate produsele testate si returnate sunt retrase de la comercializare, trimise catre furnizori si casate.