Hei!

Stim cum e, nici noi nu nimerim din prima nuanta sau textura.

Poți returna orice produs nefolosit chiar daca l-ai folosit* in 30 de zile calendaristice de la data primirii comenzi. E gratuit si simplu.

Iti vom preschimba in bani sau cu alte produse, ceea ce vrei sa returnezi cat ai zice vreausamasimtfrumoasafarasamastrezezcanu-miplaceprodusul. 

Primul pas: Completeaza datele tale in acest formular.

Pasul doi: (ne ocupam noi) iti confirmam ca am primit cererea de retur si trimitem curierul catre tine.

Pasul trei: Ambaleaza cu grija produsele intr-o cutie suplimentara (cum le-ai primit de la noi). Sfat: poti pastra cutia de la noi (si noua ne place :). Poti sa trimiti produsele in alt ambalaj.

Pasul patru: (tot noi) In 4-5 zile lucratoare iti trimitem banii inapoi pe card (daca ai achitat cu cardul) sau in contul tau IBAN.

Daca ai intrebari sau nelamuriri legate de retur, scrie-ne la adresa de e-mail salut@zenobia.ro sau suna la 0374 494 536 (oricand, de L-V, in intervalul 09-17).

Serviciul Retur gratuit in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

*In perioada 10 mai si 10 iunie pe Zenobia, returnezi chiar daca ai folosit produsul. Detaliile si regulemntul campaniei le poti vedea aici